Suche

Persbericht #Commercial vehicles
Deel persbericht

Nieuwe deelnemerswebsite voor alle partners van AutoCrew en Bosch Car Service in de Benelux

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

  • 900 websites in het nieuw
  • Uniforme AutoCrew- of Bosch Car Service-uitstraling voor alle conceptpartners in de Benelux
  • Ruimte voor eigen invulling door de conceptpartners

Leen Van Parys >

Alle partners van AutoCrew en Bosch Car Service in de Benelux krijgen in de komende maanden een gloednieuwe deelnemerswebsite. In totaal worden er zo’n 900 nieuwe websites opgeleverd. Alle AutoCrew-garages in de Benelux hebben nu een uniforme uitstraling, en dat geldt ook voor de websites van de Bosch Car Service-leden. Ondanks de uniforme uitstraling blijft er voor de AutoCrew- en Bosch Car Service-garages de nodige ruimte om hun website te personaliseren.

“Het is een hele uitdaging geweest maar we zijn erin geslaagd een volledig nieuw ontwerp op te zetten. De deelnemerswebsites van alle conceptpartners van AutoCrew en Bosch Car Service hebben een volledig nieuwe uitstraling. De nieuwe websites ogen frisser en zijn ook veel gebruiksvriendelijker. Alle websites hebben nu ook daadwerkelijk een afsprakenplanner en een portal voor tweedehandsauto’s,” zegt Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Benelux.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

De websites hebben een duidelijke AutoCrew- of Bosch Car Service-uitstraling, maar laten ook ruimte voor persoonlijke invulling door het autobedrijf. “Het is eenvoudig om eigen content te plaatsen en de website te beheren of te personaliseren. Daarnaast zijn de websites ook eenvoudig te koppelen met externe toepassingen, zoals afsprakenplanners of klantentevredenheidssystemen,” licht Patricia van Baal, Concept Manager AutoCrew Benelux toe.

Voor garages die ook tweedehandsauto’s verkopen, is er een zeer professionele presentatie voor de Autowebshop voorzien, waarbij de content eenvoudig verwijderd of aangepast kan worden.

De websites zijn ‘mobile first’ ontwikkeld en zijn ook SEO-geoptimaliseerd (Search Engine Optimization). Hierdoor scoren zij beter in zoekmachines.

Verder is er ook een betere integratie met de verschillende marketingtools van de concepten en kunnen garagehouders bij de leverancier van de websites aankloppen voor advies.

AutoCrew

AutoCrew werd in 2010 in België gelanceerd en telt ondertussen 90 leden. Het onafhankelijke garagenetwerk focust zich op de kernactiviteiten van het autobedrijf: reparatie en onderhoud. De leden zijn universele autobedrijven die hun onafhankelijkheid willen behouden en tegelijkertijd belang hechten aan de band met Bosch. AutoCrew-garages werken met een KTS-diagnosetoestel van Bosch en hebben een abonnement op de diagnosesoftwaretool ESI-[tronic] 2.0. Daarnaast hebben zij toegang tot de technische trainingen van Bosch en de Technische Hotline, en krijgen zij ook ondersteuning op marketinggebied.

Bosch Car Service

Bosch Car Service is met 150 vestigingen één van de grootste merkonafhankelijke autoserviceconcepten in België voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. Bij Bosch Car Service hebben goede service en kwaliteit de hoogste prioriteit. Klanten kunnen met elk type en elk merk auto terecht bij Bosch Car Service, ook met hybride en elektrische auto’s. Met een uitgebreid trainingsaanbod, het juiste equipment en laadpalen zijn de Bosch Car Service-bedrijven helemaal klaar voor de toekomst.

www.autocrew.be
www.boschcarservice.be

Over Bosch

Bosch is al sedert 1907 aanwezig in België. De Bosch Groep telt in België ongeveer 1,050 medewerkers. De belangrijkste locaties bevinden zich in Tienen, Anderlecht en Mechelen.

De Bosch Groep is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Er werken wereldwijd ongeveer 428 000 medewerkers (situatie op 31 december 2023). Volgens de voorlopige cijfers genereerde het bedrijf in 2023 een omzet van 91,6 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Industry 4.0 en Connected Mobility. Bosch streeft de visie na van duurzame, veilige en inspirerende mobiliteit. Met zijn expertise in sensoren, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud kan het bedrijf haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aanbieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin oplossingen en producten aan te reiken voor een geconnecteerd leven die ofwel artificiële intelligentie (AI) bevatten of met hulp daarvan ontwikkeld of geproduceerd zijn. Bosch verbetert wereldwijd de levenskwaliteit van mensen met innovatieve en inspirerende producten en diensten. Op die manier biedt Bosch "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 470 dochterondernemingen en regionale filialen in meer dan 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van het bedrijf is zijn innovatiekracht. Bosch stelt ongeveer 90 000 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling in 136 locaties wereldwijd, waarvan ongeveer 48.000 softwareontwikkelaars.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De ondernemingsstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 94 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH. De overige aandelen zijn in handen van Robert Bosch GmbH en van een vennootschap die eigendom is van de familie Bosch. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties.

Meer informatie is te vinden online op http://www.bosch-press.be, www.bosch.be, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.twitter.com/BoschBelgium, www.linkedin.com/company/bosch-belgium/, YouTube: Bosch Belgium.

Download persbericht

Ben je nog steeds op zoek naar iets?