Suche

Persbericht #Business/economy
Deel persbericht

AutoCrew lanceert online afsprakentool AutoCrew-planner

Autocrew planner
  • AutoCrew-garages zijn terug open
  • Afspraak inplannen kan 24/7 online
  • Snelle en eenvoudige tool

Peter De Troch >

X

Anderlecht – De AutoCrew-garages in België zijn terug open en verwelkomen de klanten graag in alle veiligheid voor dat lang uitgestelde onderhoud of herstel. Alle AutoCrewgarages hebben de nodige maatregelen genomen zodat veilig en hygiënisch aan de auto’s kan worden gewerkt en tegenover klanten de nodige afstand kan worden bewaard. Afspraken kunnen vanaf nu ook eenvoudig ingepland worden via de AutoCrew-planner. Met deze online afsprakentool kunnen klanten op elk moment van de dag online een afspraak boeken. Elk van de 80 AutoCrew-garages in België heeft nu een duidelijk zichtbare afsprakenknop op de homepage van zijn website.

“Het is de voorbije maanden duidelijk gebleken: we regelen steeds vaker onze persoonlijke zaken online. Of het nu gaat om boodschappen doen of een afspraak maken met de tandarts. Ook een afspraak plannen voor een onderhoud van de auto of een aircoservice doen we liefst online, en op het moment dat ons het beste uitkomt. Met de AutoCrew-planner zijn alle AutoCrew-garages nu 24/7 bereikbaar,” zegt Patricia Gebhardt, Concept Manager AutoCrew bij Bosch Automotive Aftermarket.

Snel en zonder zorgen een afspraak plannen

Een online afspraak boeken bij een AutoCrew-garage is kinderspel. Elke AutoCrewgarage heeft op de homepage van zijn website een duidelijke “Maak een afspraak”knop. Het volstaat hierop te klikken en chassisnummer (voertuigidentificatienummer – VIN) en kilometerstand in te geven. Daarna kan de geschikte datum en uur gekozen worden. Eenmaal de afspraak geboekt, krijgt de klant een bevestiging per e-mail toegestuurd.

“Klanten kunnen nu ook buiten de openingsuren een afspraak plannen. Via de AutoCrew-planner zien zij meteen welke dagen nog beschikbaar zijn en kunnen zij ook het uur kiezen. Dat is duidelijk en gemakkelijk. De afspraak wordt meteen bij de AutoCrew-garage ingeboekt en de klant krijgt een bevestiging van de gemaakte afspraak,” licht Patricia Gebhardt toe. AutoCrew, kwaliteit voor een betaalbare prijs AutoCrew (www.autocrew.be) is een werkplaatsconcept dat zich richt op de kernactiviteiten van het garagebedrijf: reparatie en onderhoud. AutoCrew richt zich tot universele garagebedrijven die deel willen uitmaken van een wereldwijd concept en tegelijkertijd hun individuele accenten in de bedrijfsvoering willen behouden. Daarnaast willen zij investeren in het volgen van opleidingen, het gebruik van Boschdiagnoseapparatuur en -software en een herkenbare uitstraling. AutoCrew biedt zijn leden technische trainingen, begeleiding en ondersteuning, uitstraling en toegang tot marketingtools.

Over Bosch

Bosch is al sedert 1907 aanwezig in België. De Bosch Groep telt in België ongeveer 1,050 medewerkers. De belangrijkste locaties bevinden zich in Tienen, Anderlecht en Mechelen.

De Bosch Groep is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Er werken wereldwijd ongeveer 428 000 medewerkers (situatie op 31 december 2023). Volgens de voorlopige cijfers genereerde het bedrijf in 2023 een omzet van 91,6 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Industry 4.0 en Connected Mobility. Bosch streeft de visie na van duurzame, veilige en inspirerende mobiliteit. Met zijn expertise in sensoren, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud kan het bedrijf haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aanbieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin oplossingen en producten aan te reiken voor een geconnecteerd leven die ofwel artificiële intelligentie (AI) bevatten of met hulp daarvan ontwikkeld of geproduceerd zijn. Bosch verbetert wereldwijd de levenskwaliteit van mensen met innovatieve en inspirerende producten en diensten. Op die manier biedt Bosch "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 470 dochterondernemingen en regionale filialen in meer dan 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van het bedrijf is zijn innovatiekracht. Bosch stelt ongeveer 90 000 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling in 136 locaties wereldwijd, waarvan ongeveer 48.000 softwareontwikkelaars.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De ondernemingsstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 94 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH. De overige aandelen zijn in handen van Robert Bosch GmbH en van een vennootschap die eigendom is van de familie Bosch. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties.

Meer informatie is te vinden online op http://www.bosch-press.be, www.bosch.be, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.twitter.com/BoschBelgium, www.linkedin.com/company/bosch-belgium/, YouTube: Bosch Belgium.

Download persbericht

Ben je nog steeds op zoek naar iets?